tattoo groningen
Tattoo shops in Groningen.
Feb 2012 Location. Tattoo shops in Groningen. Wie o wie weet een beetje een goede tattooshop in provincie groningen? Bovenste stuk groningen mag ook. Ik wil 3 tattoo's' laten zetten maar bij wie? Voor nummer 4 wil ik naar Growink in Heereveen.
rijschool hers
TaintedLoveTattoo Tainted Love Tattoo.
Op deze website en op de Facebook pagina van Tainted Love krijgt u een indruk van de studio, en kunt u een groot aantal foto's' bekijken. Tainted Love Tattoo Facebook pagina. Tainted Love Tattoo Gedempte Zuiderdiep 105 9711 HD Groningen Tel: 050 3644591.
le creuset sauteerpan 30 cm
Smooth Sailing Tattoo Smooth Tattoos From Groningen.
Ik maak GEEN tattoos op mensen jonger dan 18 jaar. Geen prijzen of afspraken via de mail. Voor een afspraak maken graag langs komen. Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling. Smooth Sailing Tattoo Gelkingestraat 35 9711 NB, Groningen.
hartje
Pit-Tattoo Art. The new way of life.
Pit Tattoo Piercings/the Netherlands. WE ARE PIT TATTOO. CAN WE HELP YOU TODAY? A TATTOO IS VERY INTERESTING. MAKE AN APPOINTMENT. NO, I PREFER A PIERCING. MAKE AN APPOINTMENT. PIT-TATTOO GIFT CARD FOR TATTOO ART OR PIERCING. Nieuwe Ebbingestraat 72. 9712 NN Groningen.
hartje
Groeiend aantal tattooshops in provincie Groningen RTV Noord.
Negen daarvan werden gehonoreerd. De provincie Groningen telt in totaal 35 tattooshops met een vergunning. Het aantal shops zonder vergunning is niet bekend bij de GGD. Tattooshops die geen vergunning hebben zijn illegaal. De GGD verstrekt de vergunning. Per drie jaar. Eenmaal per drie jaar komt een inspecteur van de GGD langs om een behaalde vergunning te verlengen. Voor Dino Mathilda van Pit Tattoo uit de stad was het dinsdag zover.
Tattoo Groningen Tattoo Shops in Groningen vergelijken!
Gedempte Zuiderdiep 105 9711HD Groningen Groningen. Erg fijne zaak, mooi schoon allemaal en hygiene zijn ook goed, prijs is te laag voor zo'n' hoge kwaliteit tattoo die krijgt eigenlijk, maar maakt het ook fijn! tattoo is erg mooi, hij is flexibel in zn werk, komt met tips en ideen voor je tattoo die zeer handig zijn en tof zijn!
Pit Tattoo Tattoo shop Groningen Tattoo Platform.
72 Nieuwe Ebbingestraat Groningen Groningen 9712 NN NL. Check de website. In één van de mooiste steden van Nederland Groningen is Pit Tattoo gevestigd. Dino aka Pit is de eigenaar en tevens de tattoo artiest van deze gezellige en ruim opgezette shop.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Tattoo legende Karel overleden OOG Radio en Televisie.
OOG live op Eurosonic Noorderslag. Tattoo legende Karel overleden. 20 februari 2017 1627: door Andor Heij. Tattoo Karel is maandagmiddag overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek. Tattoo Karel was een begrip in Groningen en in de tattoo-wereld. Velen hebben een tatoeage van hem.
Black Diamond Tattoo Home.
Blitzz Tattoo Piercing.
Voordat je een afspraak kan maken voor je tattoo dien je eerst langs te komen voor overleg. Dit in verband met de grootte, de prijs en de mogelijkheden van je tattoo. Via telefoon en/of mail worden geen afspraken gemaakt voor tattoos.
Tattoo Bart Serious Artwork Tattoo Studio Prov. Groningen.
Welkom op de website van Tattoo Bart! Om in aanmerking te komen voor een Tattoo en om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je om de Intake-Voorwaarden-Huisregels pagina goed door te lezen. JOUW TATTOO ONZE MISSIE. ALLROUND CUSTOM TATTOO STUDIO SINCE 2003.

Contacteer ons

Op zoek naar tattoo groningen?