tattoo shop tilburg
Home.
Welkom op de website van Ben's' Tattoo Studio. Bij ons kun je terecht voor een originele tattoo. Dit kan een ontwerp van ons zijn, maar kan ook aan de hand van je eigen ontwerp. Voor informatie en vragen kun je altijd even binnenlopen.
visum turkije
Darko's' Oneness Tattooshop Tilburg.
wij zitten je onder de huid! Oneness is Darko Groenhagens tattooshop aan de Telegraafstraat 9a in Tilburg. De crew bestaat uit 4 kunst en tattoogekken.: Darko: Oosters Tibetaans, Japans, Indiaas en Indonesisch en grafisch Comic graffiti en skulls. Vince: old school, Japans en typografie. Pieter: Comic Lettering. Sjoerd: Allround met een voorkeur voor Japanse tattoos van handformaat. Een unieke tatoeage laten zetten. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl. Elke tattoo die we bij Oneness zetten is uniek. Tegenwoordig zowel inloopshop als prive studio. Waar we in het vorige pand alleen op afspraak werktenkun, je tegenwoordig ook gewoon binnen lopen voor informatie of het maken van een afspraak. Is het rustig en wat je wil is niet heel groot dan kan het best zo zijn dat je tatoeage ook meteen gezet kan worden. PieterVincent, en Sjoerd zitten aan de open kant te werken tegenwoordig. En Darko heeft de sfeer van de oude shop weer weten te vangen aan zijn kant in de prive studio.
rijles leiden
Tattooshop Tilburg, tattoo shop, tattoo studio, lunchcafe, lunch cafe, 013.
De tattoo studio is gevestigd in een prachtig oud herenhuis uit 1906 met hoge ornamenten plafonds, oude paneeldeuren en veel originele oude elementen waarbij je je 100 jaar terug waant in de tijd. We ontvangen je met een heerlijke kop koffie in een prachtige setting die uniek is voor Tilburg en omstreken.
kenwood keukenmachine aanbieding
TOTEM TATTOO.
checker
Contact Franky's' tattoo.
Tribal Trading.
Video's' Circus of Madness. In onze studio in Tilburg worden dagelijks op afspraak, prachtige tattoos gezet door Maikel, Cliona, Frankie, Ankie en onze gastartiesten. kom gerust eens langs om ons artwork te bekijken. Voor een piercing door een echte specialist, moet je bij Tribal Trading zijn. Onze studio is GGD goedgekeurd en in het bezit van de nodige vergunningen. Onze piercer is zeer ervaren! Shows en events. Tribal Trading staat bekend om haar extravagante piercingshows en unieke tattoo stijlen, dus wij zijn vaak te vinden op grote conventies en shows.
Zeven tattoo artiesten tatoeëren voor Jermaine de Wind in Tilburgse tattooshop Tilburg.com.
Het verhaal van Jermaine greep me erg aan. Ik heb vroeger met hem samen bij de KFC in Tilburg gewerkt en toen ik het nieuws hoorde heb ik meteen geld gedoneerd. Toch had ik constant het gevoel dat ik meer voor die jongen kon betekenen. Daarom ga ik met zes andere artiesten een dag lang tatoeëren voor Jermaine. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Main Life. Tattoo for Jermaine. Bob timmert met zijn tattooshop behoorlijk aan de weg en pakt prijzen over de hele wereld. Hij heeft dan ook meerdere artiesten binnen zijn netwerk enthousiast weten te maken voor deze actie. Op donderdag 25 mei kunnen mensen van 1000: 2200: uur langskomen bij ons in de shop. Zij kunnen hun tattoo ideeën bij ons kwijt, wij maken een ontwerp en gaan de tattoo meteen zetten.
Tattoo Rowena Noord-Brabant, Tilburg Best Tattooshop in Town!
Welkom op de website van Tattoo ROWENA. Tattoo Rowena is een nieuwe shop in het hartje van Tilburg en heeft begin 2017 haar deuren geopend aan het Besterdplein 34. Bij Tattoo ROWENA kunt u voor bijna alle tattoo stijlen terecht.
7000 euro opgehaald met tattoos voor zieke Jermaine Omroep Brabant.
De actie bij Bobson Ink Foto: Jos Verkuijlen. Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. 7000 euro opgehaald met tattoos voor zieke Jermaine. TILBURG Tattooshop Bobson Ink uit Tilburg heeft donderdag de hele dag tatoeages gezet voor het goede doel.
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
7 x bekende tattoo shops in Tilburg indebuurt Tilburg.
De tweede dames Sylvia en Esther runnen hier een tattoo shop en lunchcafé. Een bijzondere plaats? Ondernemer uitgelicht Wij gingen langs bij de meest bijzondere tattooshop van Tilburg. Een stevige bak koffie, goed belegde broodjes met tonijn, knuffelende honden én een warme o.
Franky's' tattoo tatoeëren laseren.
Bij Franky's' Tattoo Shop wordt gewerkt naar de regels en maatstaven van de GGD en Keuringsdienstvanwaren. Voor meer informatie kunt u het beste langs komen of bellen. T: 06 40 35 02 00. Proudly powered by Jixawstudio. Franky's' tattoo tatoeëren laseren.

Contacteer ons

Resultaten voor tattoo shop tilburg